Workshop 2 mars 2019: Ditt enda liv


Det är ditt enda liv, åtminstone det enda du just nu kan relatera till. Känner du ibland att det är vardagar av stress som kommer och går och att du liksom går och väntar på något som aldrig kommer? Eller har du börjat känt stressrelaterade symptom som sömnsvårigheter, ångest eller andra kroppsliga signaler? Du är inte ensam. Stress och mental ohälsa har blivit ett stort folkhälsoproblem. 

Signalerna som din kropp ger dig tyder på att din kropp är just så intelligent. Det fina med detta är att kroppen också kan lära sig att ge dig andra signaler, tex. välbefinnande, lugn och glädje. 

Under en dag får du prova på dessa övningar tillsammans med andra i en trygg miljö. Vi kommer arbeta med kroppen och med verktyg som yoga, dans och meditation. Vi avslutar med en frigörande andning som jordar dig i din kropp här och nu. 

Pris: 1180 Sek.
Moms tillkommer för företag.

Plats: Brännkyrkagatan 55
Stockholm hos kiropraktor Anna Ahlefeldt
 www.annaahlefeldt.se

Bokning & info: 

roger@rogerkangas.se
070-673 38 07

Ha bekväma kläder för rörelse. Ta med en lätt lunch eller besök Paradisets restauranger. Frukt och te finns.

 

Om Roger Kangas

Roger Kangas har mer än 25 års erfarenhet av olika kroppsterapier för att förebygga och motarbeta stressrelaterade kroppsliga problem. Med enkla och evidensbaserade kropps- och andningsövningar ger han dig verktyg för att skapa dig en ökad livskvalitet. Tillsammans med läkaren Birgitta Brunes har han sedan 1995 haft kurser i självkännedom och personlig utveckling med nervsystemet som utgångspunkt. Bakgrunden till vår arbetsmetod finns att läsa om i boken ”Går signalen fram” skriven av Birgitta och Christian Brunes. I boken beskrivs nervsystemets betydelse för hjärnan och mänskligt beteende.