Ordlös kommunikation 31 aug 2019


Den ordlösa kommunikationen

En kurs i icke verbal kommunikation då vi använder kroppen, tonläget, ljud utan erkänt språk, sk Gibbrish. En spännande teatralisk utbildning som tar dig utanför din trygghetszon vilket du redan gjort om du anmält dig till den här kursen.

Lördag 31 augusti 2019
Program

09.00 Fika

09.15 Introduktion och presentation

09.45 Teori och praktiska kommunikations övningar verbala och icke verbala.

12.00 Lunch

13.00 – 17.00 Teori och praktiska kommunikations övningar verbala och icke verbala.

Möjlighet att stanna kvar och basta för den som vill.

Pris: 1890 Sek exkl. moms. Lunch och fika ingår 
Moms tillkommer för företag.

Plats: Lomtjärn Retreat & Konferens, Åhvägen 50, Njurunda, Sundsvall

Bokning & info: 

roger@rogerkangas.se
070-673 38 07

Ha bekväma kläder för rörelse.  Lunch, frukt, kaffe och the ingår.

Varmt välkomna!

OM ROGER KANGAS

Roger Kangas har mer än 25 års erfarenhet av olika kroppsterapier för att förebygga och motarbeta stressrelaterade kroppsliga problem. Med enkla och evidensbaserade kropps- och andningsövningar ger han dig verktyg för att skapa dig en ökad livskvalitet. Tillsammans med läkaren Birgitta Brunes har han sedan 1995 haft kurser i självkännedom och personlig utveckling med nervsystemet som utgångspunkt. Bakgrunden till vår arbetsmetod finns att läsa om i boken ”Går signalen fram” skriven av Birgitta och Christian Brunes. I boken beskrivs nervsystemets betydelse för hjärnan och mänskligt beteende.