Meditations boost 7-8 juni 2019


Gör ett avbrott i tillvaron med en meditationsboost i Lomtjärn. I en vacker skogsmiljö guidar Roger Kangas dig genom olika meditationsformer – både stilla och dynamiska. 

Kundalini-skakmeditationen går från rörelse till stilla andning. Du får tekniker och verktyg som du sedan kan ta med dig hem och ta in i dina dagliga rutiner. 

Dynamic meditation är en dynamiskt meditationsform som ger samma kroppsliga effekter som kundalini, men som sägs passa bättre i dagens stressiga fartfyllda samhälle där andning och meditation för vissa kan vara utmanande. 

Vi renar kroppen med hälsosam mat och avslutar fredagen med bastubad. Många får vänner för livet då miljö och kontext får oss att bli mer öppna mot andra människor och mer medvetet närvarande. 

Förvänta dig att utmana dig själv och dina gränser men också att ha roligt. Många beskriver dessa booster i Lomtjärn som milstolpar i livet.

Bokning & info

Plats: Lomtjärn retreat & konferens.

Agenda:

Fredag 7 juni
19.00 Kundalini-skakmeditation (kan du inte delta redan på fredagen så går det bra att anmäla lördag morgon)
Vi avslutar med bastubad och övernattning för den som vill.
                                 
Lördag 8 juni
07.00 Dynamisk meditation
08.00 Frukost
09.15-16.00 En dag med energigivande och roliga övningar.
Vi arbetar med kroppen, yoga, kampsportsinspirerade övningar, dans och parövningar med rörelse och andningstekniker som boostar energin i både kroppen och själen.

Pris: 1180 Sek. Logi + frukost 150 Sek
Moms tillkommer för företag.

För anmälan och mer info:
roger@rogerkangas.se
070-673 38 07

Om Roger Kangas

Roger Kangas har mer än 25 års erfarenhet av olika kroppsterapier för att förebygga och motarbeta stressrelaterade kroppsliga problem. Med enkla och evidensbaserade kropps- och andningsövningar ger han dig verktyg för att skapa dig en ökad livskvalitet. Tillsammans med läkaren Birgitta Brunes har han sedan 1995 haft kurser i självkännedom och personlig utveckling med nervsystemet som utgångspunkt. Bakgrunden till vår arbetsmetod finns att läsa om i boken ”Går signalen fram” skriven av Birgitta och Christian Brunes. I boken beskrivs nervsystemets betydelse för hjärnan och mänskligt beteende.

 

”Vilken energiboost, kan verkligen rekommenderas”.
Kristina

”Full av energi och avslappnad samtidigt, vilken härlig känsla”
Marcus

”Lomtjärn var lite av en milstolpe i mitt arbete med mig själv och min medvetna närvaro”
Jennie