Ökad livskvalitet med mindfulness


Det flesta vet vid det här laget att det är vetenskapligt bevisat att mindfulness och meditation minskar stress. Många vittnar om att medveten närvaro i kropp, andning och tanke leder till ökad livskvalitet. Men hur ska man i praktiken få in detta i vardagen när livet ständigt kommer emellan och tid för sig själv är en bristvara? 

Vi har skapat en entimmesworkshop där Roger Kangas förmedlar enkla och praktiska övningar som du kan göra själv, en liten stund varje dag eller så ofta du kan för att även du ska kunna uppnå en medveten närvaro. Workshopen är utformad för att fungera både för den enskilde individen, men också för en arbetsplats.

Du kommer att få lära dig andningstekniker, kroppsövningar och tankesätt för att kunna utöva mindfulness på riktigt. Tänk om du kunde vara mer närvarande i mötet med andra. Då skulle du kunna få ut mer av livet både i form av kunskaper och hälsa, men också få förmågan att skapa kvalitativa möten både privat och på jobbet.

 

Om Roger Kangas

Roger har arbetar med människors hälsa och stressrelaterade problem i över 25 år. Hans intresse för hälsa började med drogrelaterade problem hos ungdomar och samtidigt började han intressera sig för stressrelaterade sjukdomar. Tillsammans med läkaren Birgita Brunes skapade de en kursverksamhet med passion för människors välmående, eller rättare sagt de psykiska berg- och dalbanor som många av oss går igenom.

Roger vill helt enkelt att människor ska må bättre i en stressig vardag och hitta tillbaka till livsglädjen. 

Sagt av tidigare deltagare

” HAN GER SIG PÅ STORA, SVÅRA SAKER PÅ ETT BEHAGLIGT, SMIDIGT OCH AVDRAMATISERANDE SÄTT”

“EFTER EN TIMME MED ROGER FÖRSVANN MINA ÅTERKOMMANDE PANIKATTACKER FÖR FLERA MÅNADER”.