En dag för dig som redan skriver men skulle behöva påfyllning. Eller för dig som vill pröva både yoga och skrivande – kanske för allra första gången. Och göra det samtidigt! Men också en dag för dig som vill fördjupa förståelsen för vem du är och vad du behöver för att må bra. Yoga och skrivande är en fruktsam förening. Yogan öppnar dina sinnen och ditt inre och med skrivandet fångar du upp och formulerar nya perspektiv och fördjupade insikter. Under denna dag ägnar vi oss helt åt yoga och meditation och åt skrivandet. Och för de som vill ges tillfälle att läsa upp och dela med sig av text.

Jag som kommer att guida er heter Maria Sjöström och är en internationellt certifierad Kundaliniyogalärare Level 2. Jag har en fil.kand i litteratur. Utöver det har jag 3 års eget skönlitterärt skrivande på folkhögskola och är även utbildad lärare i kreativt skrivande. Yogan och skrivandet är verktyg som har varit av största vikt i mitt liv på min resa. Och att få dela med mig av dessa
verktyg till andra för att också de ska kunna fördjupa förståelsen av sig själva och för sin omgivning är en underbar ynnest!
Varmt välkomna!

Var: Lomtjärn Retreat & Konferens, Åhvägen 50, 862 41 Njurunda
När: Lördag 21 aug Tid: kl 9–17
Pris: 1020:- (25 % moms tillkommer för företag
Vegetarisk lunch, te och frukt kommer att serveras. Meddela om matalleriger.
Anmälan: annamaria.sjostrom@live.com
Medtag: Skrivblock, pennor. Bekväma kläder att göra yoga i. Tänk på att vi är ute hela dagen så ta med bra kläder. Filtar och underlag finns. Men ta gärna med egen yogamatta och filt om du vill.
9 – 9.30 Välkommen
9.30 – 10.30 Yoga
10.30 – 11.30 Presentation av skrivövning
11.30 – 12 Skrivtid
12 – 13 Lunch
13 – 13.30 Gående meditation + skrivövning
13.30 – 15 Skrivtid
15 –15.30 Meditation + skrivövning
15.30 – 16.30 Skrivtid
16.30 –17 Högläsning/Sharing + en kort avslutande meditation

Facebook event