Nyheter

I den här personliga musikteaterföreställningen berättar skådespelaren Helena Svartling om sitt arv efter tre generationer kvinnor. En berättelse om att välja väg för sig själv och att leva livet fullt ut. Med sig på scenen har Helena pianisten Patrik Norman, tillsammans skapar de en varm och hoppfull föreställning med sång, dikt och musik av bland andra Mikael Wiehe, Laleh och Leonard Cohen. Biljetter 150:-,löses vid entrén och bokas på 070/49 20 300. Fika finns att köpa på plats. Sagt om föreställningen: "Har du någon gång stått vid ett vägskäl i [...]

Find your hidden Flowers

oktober 29 @ 18:30 - oktober 31 @ 21:00

Helgkurs för din inre längtan! Det våra hjärtan allra mest brinner för, är ofta det vi är allra mest rädda för att göra. Det är där vår potential till att leva ett rikt och meningsfullt liv finns. Genom kreativa övningar, stillsam mjuk yoga, andningsövningar och meditation hittar vi tillbaka till våra inre dolda resurser och låter dem uttryckas. Kursen pågår fredag kväll, lördag och söndag förmiddag. Vill du bo kvar under hela helgen och rå om dig själv, går det också bra. Inga förkunskaper behövs.

Breathwork

november 6 @ 10:00 - 16:00

Endagsretreat, delvis i tystnad, med breathwork, yoga och meditiaton. Inga förkunskaper krävs, passar alla. Vedeldat bastubad efter avslutad retreatdag, för den som önskar.