Mitt i naturen, ett stenkast från Ljungan och bageriet runt hörnet

Närheten till skogen, älven och havet ger dig en mångfald möjligheter att upptäcka mer av det norrländska naturlandskapet, kulturen och smakerna. Samtidigt är det nära till centralorterna Njurundabommen och Kvissleby med samhällsservice, mysiga butiker, café och restauranger. Är ni här några fler dagar så passa på att cykla bort till det lokala bryggeriet, hitta ut till havet med baden och kustrestaurangerna eller svinga golfklubborna på någon av de 18-hålsbanor som ligger bekvämt nära. Eller så tar ni en god bok, lägger er i hängmattorna och låter fåglarna stå för underhållningen.

Vi på Lomtjärn

Lena Krantz 
lena@lomtjarn.com
070-49 20 300

Roger Kangas
roger@lomtjarn.com
070-67 33 807
För mer info om BreathWork, coaching och terapi: www.rogerkangas.se   

Hitta hit

12 minuters bilresa syd om Sundsvall, 3 kilometer från avfart E4 ”Njurundabommen”, ligger Lomtjärn. Hit tar ni er med bil från Stockholm på runt tre timmar, Trondheim i Norge på 6 timmar och Umeå strax under fyra timmar. När ni tagit av från E4 vid Njurundabommen håller ni höger och följer skyltningen till Lomtjärn. Kommer ni med buss, tåg eller flyg så hämtar vi er vid närmaste station. Klicka här för karta.

Lokalbussarna går från Sundsvalls station till Njurundabommen regelbundet, från Njurundabommen är det sedan tre kilometer till Lomtjärn. Med flyg reser ni till Midlanda. Där kan ni antingen ta buss eller taxi in till Sundsvall eller så hämtar vi er direkt vid flygplatsen. I slutet av 2021 ska en ny pendelstation stå klar i Njurundabommen, då går det utmärkt att åka tåg nästan hela vägen till Lomtjärn!